Warning: Creating default object from empty value in /var/www/haloman.dk/public_html/plugins/system/helix/core/wp_shortcodes.php on line 97
Limfjorden. Havørred Fiskeri fra kysten

Limfjorden. Havørred Fiskeri fra kysten

Dette er så min nyeste hobby, har altid fisket lidt fra kysten men det var ved vesterhavet. Mest ved Agger på høfterne, men der var efterhånden aldrig fisk der, kun i makrel sæsonen så der måtte noget nyt til.


Så ud i Jagt & Fiskeri i Skive og kikke på udstyr og få en snak om hvordan man lige startede med at fiske efter Havørreder i Fjorden, da jeg er en ren novice på det område. Så efter en halv times tid kørte jeg derfra med en ny Spinnestang og Hjul + Diverse Blink til formålet. ;-) Rigtig god Service der, ikke sidste gang jeg kommer der.


Så i Lørdags d. 01-10-2016 skete det, Jeg fangede min første Havørred, ja faktisk 2 men de var desværre under mindstemålet så ud med dem igen, så de kan vokse sig større.

1st.Havørred


 

Søndag. D.30-10-2016 

Fisketur ved limfjorden fra midt formiddag, til 14 tiden uden en eneste hug. Den eneste fisk jeg så var en micro fladfisk der fes af sted da jeg trådte ud i vandet, nå men pyt det var en dejlig tur med godt vejr.

Jeg mødte en lystfisker samme sted som heller ikke havde held med sig, men han fortalte at han havde været samme sted i går og da havde han fanget en par mindre eksemplarer, ca 35cm


Tirsdag. D.08-11-2016

Fisketur ved Kås

Svag vind fra nord øst, temp ca. på 0 grader. Så hundekoldt det var det, tror også fiskene synes det samme for det var fuldstændigt dødt uden et eneste hug, øv. Jeg fiskede strækningen fra P-plads til kås hoved i gennem 2 gange på ca. 2,5 timer.

 


 Lørdag D.18-03-2017

Fisketur til Odden ved Sundsøre

Hård vind fra nordvest, men solskin. ikke det bedste vejr til fisketur men nu skulle det være efter en lang vinter dvale.

Ved ankomsten ca. ved 14.30 tiden, så jeg en par fluefiskere på syd siden af odden. Fik aldrig snakket med dem, pludselig var de væk.

Så jeg startede på nord side uden det store held der, hvorefter jeg prøvede syd siden hvor de andre havde fisket. Men nej fulstændig dødt der også.

Jeg fiskede først med stripper blink med kobberbassen som ophænger, men senere gik der kludder i forfang, så jeg sluttede af med kun at fiske med blink. det var var sku for koldt til at jeg ville lave en ny forfang. Jeg tror efterhånden ikke der er fisk der, har prøvet adskillige gange der nede uden held. Det er nok de ulovlige net der står der, som fanger alle fisk. de starter hel inde fra strankanten :-(