Warning: Creating default object from empty value in /var/www/haloman.dk/public_html/plugins/system/helix/core/wp_shortcodes.php on line 97
Vores Hunde

DSC 3981

Mingus i Profil. 17-01-2016

Alder 14,5 aar 

2 mdr. senere fik vi ham desværre aflivet, pga. han næsten ikke kunne rejse sig mere.  Han var en fantastisk dejlig hund, vil blive savnet meget.

 


 

 

DSC 3882

Vores Nyeste hund " Elvis "

af racen Boomer, dvs blanding mellem Maltheser & Shih Tzu.

 


Racen begyndte at opstå i 1990'erne. Ideen bag dette mix var at skabe en meget lidt fældende / allergi venlig lille følgesvend.

For mange år siden var der i hollandsk tv en serie hvor en lille hund var hovedpersonen (lidt ligesom Lassie i Lassie filmene), denne hund hed BOOMER og var en blanding af en Shih Tzu og en Malteser. Da serien var færdig havde hele holland forelsket sig i Boomer, og alle ville have en hvalp præcis magen til - så Malteser og Shih Tzu avlerne var ikke længe om at finde ud af, at samarbejde og nu avles der en del fine Boomer'er i både Holland og det store udland.

Man skal dog være lidt varsom når man køber en Boomer, nogle hollændere mener at bare der er Shih Tzu eller Malteser i en hvalp, så er det en boomer (altså f.eks Shih Tzu x Jack Russel ) MEN, det er IKKE en Boomer, det skal være Malteser/Shih Tzu for at være en rigtig boomer.

DSC 3888

DSC 3929

DSC 3935